sveže pult

Razlogi, zakaj blagovne znamke izberejo Oxon in Freshdesk

Dnevi neosebne komunikacije vstopnic so minili.
Zdaj stranke pričakujejo hitre, priročne in prilagojene interakcije. Zato Oxon ponuja pogovorni pristop k podpori strankam.
, sveže pult
, sveže pult

Kanalsko nevtralni pogovori premagajo karte.

Vstopnice so bile v preteklosti transakcijske in so si prizadevale za praktično rešitev.
Vendar današnje stranke pričakujejo zelo osebno, vsekanalno izkušnjo strank.
Da bi to dosegli, morajo biti podporne ekipe sposobne natančno določiti prednost in usmeriti vsako zahtevo stranke k pravemu agentu ob pravem času, ne glede na uporabljeni kanal.
Oxon omogoča neprekinjene pogovore, s čimer omogoča, da podporni agenti ponujajo zelo osebne odzive vsaki stranki na njihov izbrani kanal.

Boljši AX za boljši CX.

Današnji agenti morajo biti dobro usposobljeni in opremljeni s pravimi orodji in znanjem za reševanje najrazličnejših težav s strankami.
Na žalost tradicionalni sistemi za prodajo vozovnic, kot je Freshdesk, zapuščajo agente, ki preklapljajo med več zavihki in uporabljajo sisteme, ki puščajo podatke razpršene.
Odlična izkušnja s strankami se začne z odlično izkušnjo agenta.
Zato Oxon združuje komunikacijske kanale in podatke o strankah, da agentom nudi celovit pogled na stranke v enem samem pogledu.
Tako agenti vsakič zagotavljajo hitro, prilagojeno storitev.
, sveže pult
, sveže pult

Inteligentno večkanalno usmerjanje.

Težava je v tem, da sistemi za prodajo vozovnic nimajo prožnosti za prilagajanje potovanj glede na vaše edinstvene poslovne potrebe.
Posledično se zahteve strank zataknejo v silosnih kanalih in podporne skupine tvegajo, da bodo pogrešale stranke, ki potrebujejo kritično pomoč.
Oxonovo vsekanalno usmerjanje zagotavlja, da se pogovori strank nadaljujejo nemoteno, ko se premikajo med kanali ali agenti.
Za prepoznavanje potovanj je potreben pristop, ki temelji na podatkih, zato lahko prava poizvedba ob pravem času doseže prave agente na podlagi pravil, ki ste jih nastavili.

Najboljša uporabnost in izvedba v svojem razredu.

Oxon ekipam za pomoč strankam omogoča nadzor nad nastavitvami in spreminjanje.
Ker smo lastni uporabniki dosledno izglasovali številko 1 glede uporabnosti in izvedbe, si prizadevamo, da bi bila naša platforma čim bolj intuitivna, da bi se lahko agenti in skrbniki osredotočili na kupca in ne na programsko opremo.
Ne samo verjemite nam na besedo, oglejte si nekaj pregledov naših lastnih uporabnikov, da ugotovite, zakaj smo najboljša alternativa Freshdesk!
, sveže pult
, sveže pult

24-urna podpora strankam!

Želimo si, da boste uspešno ustvarili močno in zvesto bazo strank, ne da bi vam bilo treba skrbeti za programsko opremo za pomoč strankam, zato smo poskrbeli, da boste vedno imeli hrbet.
Zato ima Oxon ekipe za uspeh in izkušnjo strank, ki so vam pripravljene pomagati od trenutka, ko postanete naš uporabnik.
Naše stranke so več kot partnerji – so naši prijatelji.

Navidezni asistent

Ponujamo virtualne asistente, ki so odlični za zmanjšanje zamudnih naporov.
Lahko iščejo slike, jih oblikujejo v skladu z zahtevami in si jih predogledajo pred objavo. Navidezni pomočniki lahko upravljajo urnik objavljanja in tako zagotavljajo, da vaše objave redno rastejo.

, sveže pult