Spletni klepet za podporo

Spletni klepet za podporo

Wave
, Spletni klepet za podporo
Webchat is a must have
To have quick communication with customers directly on your website is a viable necessity for any business.
Just in time
Have lively conversations with visitors right in the moment when a problem or question appears, and do not to lose potential customers and buyers.
Chatbot (demo)
Automate customer service with Chatbot within 10 minutes. Create your own bot with no coding skills required. ChatBot supports your sales team by generating new leads and turns your visitors into customers. Try it out.
Real-time assistance
Engage customers with dynamic offers and real-time web assistance using video, text chat, click to call, and browse. Conference in experts, transfer sessions, and whisper to enhance collaboration.

Nove stranke

+ 30 %
NA PODLAGI VEDENJA NA SPLETNI STRANI

Spletni nakupi

3
krat več

Ocena NPS stranke

9 /10
točk

Reševanje težav

25
minut
, Spletni klepet za podporo

Spletna pomoč v realnem času

Za prodajo v fizični trgovini prodajalec uporablja vsa razpoložljiva orodja, vključno z informacijami o kupcu, njegovih / njenih preteklih izkušnjah, vrstah izdelkov, ki jih išče itd. Klepet v živo omogoča prodajalcu, da opravlja enake funkcije v spletu
Wave

Chat-Bot

Ali želite upravljati svoj spletni klepet takoj in 24 ur na dan, 7 dni v tednu? Želite dati takoj odgovoriti na preprosta vprašanja vaših strank? Nehajte nalagati agentov s tem delom, ker chatbot lahko to stori . Na podlagi nevronskih mrež smo ustvarili klepetalnico, ki lahko prepozna govor / besedila in nudi odgovore na široko paleto vprašanj. Poleg tega smo ustvarili tehnologijo, ki nam omogoča, da jo naučimo več in prilagodimo chatbot vašim potrebam v panogi.
Zaenkrat je ultimate chatbot na voljo za e-pošto, spletne klepete in klepete v družabnih omrežjih. Klicni chatbot bo kmalu predstavljen.

, Spletni klepet za podporo

S Proactive Webchat zmanjšajte opustitev nakupovalnih košaric

Naredite nakup 3-krat bolj verjetno ko se obrnete na stranke s klepetom. Če se stranka zatakne na strani za plačilo, jo lahko samodejno pokličete s klepetom in ji pomagate dokončati nakup.
Wave

Full list of Webchat for Support features

Pripomoček Webchat
Pogovor s strankami v realnem času
Čakalna vrsta
Popolna prilagoditev pripomočkov za klepet
Prilagodljiv pozdrav
»Brez povezave« ali zamujeno preoblikovanje klepeta v vstopnico
Ocena zadovoljstva