Politika zasebnosti

To obvestilo o zasebnosti pojasnjuje, kako obdelujemo osebne podatke, ki jih zbiramo od naših strank in potencialnih strank, ko uporabljajo storitve Oxon, se udeležujejo naših dogodkov ali prostorov, se naročajo na naša glasila ali uporabljajo naša spletna mesta, aplikacije, platforme in storitve, ki jih ureja ta zasebnost. Obvestilo (naše »storitve«).

Oxon je upravljavec vaših osebnih podatkov, tj. Subjekt, ki določa “namene in sredstva” obdelave osebnih podatkov, ki se obdelujejo o vas, ali, z drugimi besedami, načine uporabe, za katere Oxon obdeluje vaše osebne podatke informacije in način njihovega izvajanja. Oxon je del skupine Canon. Za podrobnejše informacije o Oxonu glejte “Definicija Oxona” na dnu tega Obvestila o zasebnosti.

KDAJ TO OBVESTILO O ZASEBNOSTI VELJA

Za naslednje storitve velja to obvestilo o zasebnosti:

 • Uporaba naše vgrajene aplikacije za klepet Facebook, ki omogoča klepet s poslovnimi strankami prek Facebooka.
 • Izpolnjevanje obrazca v eni od naših aplikacij ali spletnih mest.
 • Pišite nam z uporabo funkcije povratnega klica ali spletnega klepeta
 • Naše trženje blaga in storitev, za katere menimo, da bi lahko zanimale vas in vaše podjetje.

INFORMACIJE, KI JIH ZBIRAMO IN KAJ GA UPORABLJAMO

Osebne podatke zbiramo v naslednjih okoliščinah:

 • Ko ste izrazili zanimanje za izdelek ali storitev, ki jo ponujamo: Zbrali bomo vaše kontaktne podatke o podjetju. Če se na primer obrnete na nas po spletu, se udeležite naše stojnice na dogodku in / ali nas pokličete glede morebitne storitve ali izdelka, bomo zabeležili vaše podatke, da bomo lahko nadalje spremljali vaše poizvedbe in ponudili druge izdelke. in storitve, ki bi lahko zanimale vaše podjetje.
 • Ob registraciji za storitev, ki jo ponujamo: Zahtevali boste več osebnih podatkov, ki so potrebni za ustvarjanje računa portala storitev in ponujanje naših storitev. Nekatera od teh polj so označena kot obvezna. Če nam ne posredujete informacij, ki so označene kot obvezne, vam morda ne bomo mogli zagotoviti vseh ali dela storitev.
 • Ko uporabljate naše storitve: lahko zbiramo in obdelujemo osebne podatke v zvezi z vašo uporabo takšnih storitev za izboljšanje vaše splošne izkušnje in za izpolnjevanje naših obveznosti do vas.
 • Ko raziskujemo svoj trg in najdemo potencialne kupce: Za zagotovitev, da dosegamo ustrezno poslovno ciljno skupino, lahko občasno kupimo tržne sezname in druge zbirke podatkov s kontaktnimi podatki. Ti lahko vsebujejo vaše ime, poslovni e-poštni naslov in poslovno telefonsko številko. Vendar ne kupujemo seznamov trženja, ki vsebujejo vaše zasebne kontaktne podatke zunaj službe.
 • Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in splošne kakovosti naših storitev: Poznavanje vaših osnovnih osebnih podatkov nam omogoča, da prilagodimo vsa sporočila, ki vam jih pošljemo. Na primer, zbiramo podatke o vaši vlogi, da zagotovimo trženje, ki ustreza vaši vlogi v vašem podjetju.

Spodaj podrobneje preučujemo, kako uporabljamo podatke, ki jih zbiramo v teh okoliščinah.

 • Zagotavljanje spletnih računov
  To so osebni podatki, ki nam jih posredujete pri nastavitvi spletnega računa (na primer naših servisnih portalov), ki vas osebno identificira in ne vašega podjetja, na primer vaše ime, položaj v vašem podjetju, poslovni e-poštni naslov ali telefonska številka. Obstajajo številni razlogi, zakaj potrebujemo te informacije:
  • Če želite preveriti svojo identiteto in pomagati pri identifikaciji uporabnikov: Vaš e-poštni naslov lahko na primer deluje kot vaše uporabniško ime za prijavo v spletni račun in dostop do storitev Oxon.
  • Za pošiljanje pomembnih obvestil: Na primer, prosimo za vaš e-poštni naslov, da vam bomo lahko poslali potrditev vaših naročil ali posodobitve storitev. Prav tako vam bomo poslali sporočila o nakupih ali spremembah naših pogojev in pravil.
 • Odziv na poizvedbe strank
  Vaši osebni podatki bodo obdelani, da bodo odgovorili na vprašanja in pomagali pri identifikaciji uporabnikov. Na primer, vaši podatki za stik bodo zbrani, ko oddate obrazec za povratni klic ali uporabite naše funkcije klepeta strank, nato pa jih boste lahko v prihodnosti uporabili kot identifikator. Kadarkoli izpolnite obrazec na našem spletnem mestu ali v aplikaciji, lahko shranimo ustrezne podatke o identiteti, da lahko sledimo zgodovini vaše poizvedbe in se z njo ukvarjamo učinkoviteje.
 • Upravljanje dogodkov
  Zbiramo vaše podatke, da vas prijavimo na dogodek, spletni seminar ali seminar, za katerega ste izrazili zanimanje, obdelamo vaše plačilo za dogodek (kjer je to primerno) in vam zagotovimo ustrezna gradiva za ta dogodek: na primer in glede na vrsto v primeru dogodka zberemo vaše ime, telefonsko številko (navedite samo poslovno telefonsko številko), kontaktne podatke za nujne primere (kjer je to nujno potrebno), prehranske zahteve in vse druge informacije, ki so potrebne, da boste kar najbolje izkoristili svoje izkušnje.
 • Če želite izvedeti več o svojih dejavnostih
 • Vedenje brskanja, informacije o napravi in interakcija
  Podrobnosti vaših dejanj (na primer ponavljajoči se obiski spletnih mest, interakcije, ključne besede, izdelava spletne vsebine) včasih zabeležimo, ko dostopate do naših storitev in jih uporabljate, da lahko sčasoma sestavimo “sliko” stranke. Vključuje tudi informacije o napravah in metodah, ki jih uporabljate za interakcijo s storitvami in vsebinami Oxon, tudi prek servisnega portala. Informacije o vedenju (na primer brskanje) lahko kombiniramo z vašimi osebnimi podatki, vendar osebnih podatkov ne bomo shranili povezana s polji, ki ste jih med postopkom prijave pustili prazna. Kadar uporaba podatkov, ki vas osebno identificirajo, ni potrebna za doseganje ciljev, določenih v tem oddelku, bomo podatke o vedenju obdelovali le skupno.

Informacije o vašem operacijskem sistemu in internetnem brskalniku zajamemo, ko obiščete spletno mesto Oxon ali uporabljate naše storitve, vključno s podatki, ki se samodejno zabeležijo, ko uporabljate naše storitve (na primer zahtevane informacije, časovni žig, naslov IP in, kjer je to primerno in potrebno) , različna omrežna infrastruktura in strežniški identifikatorji).

Vaše podatke o vedenju, napravi in interakcijah bomo obdelali za naslednje namene:

  • Za zagotavljanje, vzdrževanje, zaščito in izboljšanje izdelkov in storitev ter za razvoj novih:
   • Na primer, informacije o tem, kako brskate po naših spletnih mestih ali iščete izdelke, se lahko uporabljajo za analizo podatkov in raziskave, za boljše potovanje uporabnikov, zagotavljanje ustreznejših rezultatov iskanja ali strukturiranje načina prikaza informacij v naših storitvah.
  • Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in splošne kakovosti naših storitev:
   • Vaša dejavnost, kot so strani, ki jih obiščete, ali predmeti, ki si jih ogledujete, nas učijo, kaj se vam v naših storitvah zdi najpomembnejše in najbolj zanimivo, da lahko prilagodimo vaše izkušnje glede na to, kaj vam je najbolj pomembno, in prikažemo prilagojeno vsebino.
   • Identifikatorji naprav in platforme nam sporočajo, katero napravo uporabljate za dostop do naših storitev, da jih prilagodite svoji napravi in izboljšate splošno uporabniško izkušnjo (na primer zagotavljanje ustreznejše vsebine in oglaševanja v napravi ali brskalniku, ki ga uporabljate). ).
   • Lokalno shranjevanje podatkov v vaši napravi nam omogoča izboljšanje stvari, kot sta zmogljivost spletnega mesta in nalaganje vsebine, tudi ko ste brez povezave.
  • V skladu z zahtevami veljavne zakonodaje vam zagotavljamo tržno komuniciranje, na primer ustreznejšo vsebino in ponudbe ter najnovejše novice o izdelkih in dogodkih, za katere menimo, da bodo zanimivi za vas in vaše podjetje:
  • Na primer po povezavi do vadnice iz marketinškega e-poštnega sporočila ali po Oxonu na Facebooku ali Twitterju.
  • Razumevanje, kako in kje komunicirate z Oxonom, pomeni, da vam lahko po vaših prednostnih komunikacijskih kanalih zagotovimo bolj prilagojene in koristne informacije.
  • Za zaščito drugih uporabnikov in družbe Oxon:
   • Spremljamo lahko nenavadne ali sumljive dejavnosti v storitvah Oxon, na primer samodejno zlorabo, da jih lahko hitro odpravimo in vas obvestimo o morebitnih goljufivih dejavnostih, ki vplivajo na vaš račun.
   • Vaše osebne podatke lahko uporabimo tudi za notranjo revizijo, da izpolnimo veljavne zakonske zahteve.
 • Podrobnosti o izdelku, uporaba in zgodovina storitev ter podpore

To so informacije o vaših izdelkih ali rešitvah Oxon (kot so storitve / storitve, programske aplikacije in datum nakupa), o tem, kako so proizvodi ali rešitve Oxon nastavljeni in uporabljeni (npr. Nastavitve in nastavitve uporabnika, namestitev in integracija ali druge nastavitve ) in naših storitev, kot tudi podrobnosti o vaši stranki ali upravljani storitvi, zadržanih licencah, interakcijah z garancijo in popravili z Oxonom. Včasih so te informacije povezane z vašim podjetjem, včasih pa morajo biti povezane tudi z vami osebno. Nekatere informacije iz te kategorije niso kvalificirane kot osebni podatki, vendar bomo uporabili vse potrebne zaščitne ukrepe, da zagotovimo tudi zasebnost teh informacij. Te podatke bomo obdelovali za naslednje namene:

  • Da bi vam zagotovili več koristnih informacij, ustreznejšo vsebino in ponudbe ter najnovejše novice o naših izdelkih, rešitvah, storitvah in dogodkih: na primer prilagojene in koristne informacije, kot so strokovni namigi in nasveti, učni viri, posodobitve programske opreme, namestitev ali uporabniške vodnike ali podrobnosti o ustreznih tečajih usposabljanja.
  • Zagotavljanje, vzdrževanje, zaščita in izboljšanje izdelkov in storitev ter razvoj novih: Razumevanje, kako stranke uporabljajo naše izdelke, nam pomaga prepoznati funkcije, ki jih moramo izboljšati ali dodati v prihodnje izdelke.
  • Za lažje reševanje morebitnih težav z izdelki in storitvami Oxon:
   • Zahtevamo podatke o vašem izdelku, da bomo lahko učinkoviteje odpravili vaše poizvedbe in vam zagotovili informacije, ki so značilne za vaš izdelek Oxon.
   • Razumevanje vašega operacijskega sistema (OS) nam omogoča učinkovitejše odpravljanje poizvedb, na primer tako, da vam posreduje informacije o ustreznih prenosih gonilnikov.
 • Zaradi izpolnitve
  Da bi podprli vaše podjetje in z nami sklenili pogodbo o storitvah, bomo morda morali zbrati osebne podatke za izpolnjevanje naročil in izvajanje storitev. Za to se bomo morda morali dogovoriti za sestanke, zato moramo dobiti kontaktne podatke nekoga v vašem podjetju. Primeri vključujejo:
 • ko se prijavite, da se dogovorite za pomoč pri storitvi;
 • ko izpolnite obrazec, vam pošljemo približno enega od naših izdelkov, vključno s spletnimi različicami;
 • ko vam posredujemo informacije o upravljanih storitvah, kot so poročanje, uporaba in uporaba;
 • ko preverimo identiteto za preverjanje AML / KYC;
 • ko zaznamo težave z vašo programsko ali strojno opremo Oxon, o katerih se moramo pogovoriti; in
 • ko se dogovorite za obisk mesta ali zbiranje opreme.
 • Ko bomo morali izvajati tehnične operacije na vaši IT infrastrukturi, bomo morda imeli dostop do osebnih podatkov, ki jih ima vaša organizacija. Kadar za svoje izpolnjevalne dejavnosti uporabljamo tretje osebe, poskrbimo, da izberemo zaupanja vredne partnerje, ki imajo enake vrednote kot mi.
 • Glede na vašo vlogo bomo morda morali uporabiti vaše podatke za stik z vami glede razpoložljivosti spletnih storitev (na primer posodobitve v zvezi z občasnim vzdrževanjem) ali sprememb teh storitev.
 • Da pošljemo ankete in uporabimo rezultate za izboljšanje naših izdelkov in storitev
  Oxon občasno pošlje strankam ankete in obrazce za povratne informacije. Kadar navedete svoje ime in podatke za stik, jih lahko uporabimo za odgovor na kakršne koli povratne informacije, informacije, za katere menimo, da vas bodo zanimali vaši odgovori, in vas dodamo v našo tržno bazo podatkov (to lahko onemogočite med anketa, če vas ne zanima).
 • Informacije o nakupu
  Vodimo evidenco o blagu in storitvah, ki jih kupujete prek storitev Oxon. Ti nam pomagajo pri zagotavljanju, vzdrževanju, zaščiti in izboljšanju izdelkov in storitev ter pri razvoju novih. Pošiljamo tudi pomembna obvestila, kot so sporočila o nakupih ali spremembah naših pogojev in pravil.
 • Informacije o plačilu
  Podrobnosti o vaši banki ali kreditni / debetni kartici, ki se uporabljajo pri nakupu blaga in storitev prek storitev Oxon, ne obdelujemo. Plačila za nakupe se opravijo prek neodvisnih plačilnih platform, ki ne delijo vaših bančnih podatkov z Oxonom.
 • Piškotki in druge tehnologije
  Piškotki in podobne tehnologije (npr. Spletni svetilniki) so majhni podatki, ki se uporabljajo za shranjevanje tehničnih in / ali osebnih podatkov, prepoznavanje uporabnikov storitve in omogočanje nekaterih funkcij. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljajo naše storitve, in o tem, kako jih zavrniti, obiščite Obvestilo o piškotkih, ki velja za vsako storitev, do katerega lahko dostopate prek domače strani naših spletnih strani ali ustreznega odseka naših aplikacij.
 • Zakonske in regulativne zahteve in drugi poslovni nameni
  Včasih moramo vaše osebne podatke obdelovati v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi, na primer kadar smo dolžni prijaviti sum goljufije. Za obdelavo vaših podatkov lahko obstajajo tudi drugi poslovni nameni, vključno s pogajanji, sklepanjem in izvajanjem pogodb, upravljanje računov in evidenc, podpiranje dejavnosti družbene odgovornosti podjetij, pravne, regulativne in notranje preiskave

PRAVNA PODLAGA ZA UPORABO OSEBNIH PODATKOV

Oxon bo vaše osebne podatke obdeloval le, če imamo za to pravno podlago.

Pravna podlaga bo odvisna od tega, za katerega od zgornjih namenov smo zbrali in uporabljamo vaše osebne podatke. Skoraj v vsakem primeru bo pravna podlaga ena od naslednjih:

 • Upravičeni poslovni interesi družbe Oxon: kjer mora Oxon razumeti naše stranke, promovirati naše blago, izdelke in storitve ter učinkovito delovati kot ponudnik IT storitev in proizvajalec fotografskih izdelkov, rešitev in storitev. Za več informacij glejte odstavek 1 spodaj.
 • Izvajanje pogodbe z vašim podjetjem: kjer ste naročili ali zahtevali izdelke ali storitve pri nas in moramo za obdelavo vašega naročila in dostavo izdelkov ali storitev uporabiti vaše kontaktne podatke.
 • Skladnost z zakonodajo: kadar za Oxon velja zakonska obveznost in mora za izpolnitev te obveznosti uporabiti vaše osebne podatke.
 • Soglasje: na primer, če ste nam podatke prijavili prostovoljno, da smo se prijavili na tekmovanje. Soglasje lahko kadar koli umaknete.
 • Naši legitimni interesi
  Upravičeni interesi družbe Oxon vključujejo, kje je potrebno, da Oxon dovolj natančno razume naše stranke, da lahko ustvarjamo in objavljamo nove izdelke in storitve ter strankam ponujamo boljšo izkušnjo. Na primer:
 • Analizo izvajamo na tej pravni podlagi, saj so potrebne, da vam zagotovimo prilagojene izkušnje in da lahko svoje izdelke in storitve izboljšujemo, vzdržujemo in upravljamo na način, ki ustreza vašim pričakovanjem stranke;
 • Vaše podatke moramo uporabiti, da bomo lahko bolje podpirali vašo organizacijo in vzdrževali izdelke in storitve, ki jih uporabljate;
 • Uporabljamo tehnologijo za upravljanje svinca in oglaševalskih akcij, ki nam pomaga, da analiziramo, kako naše stranke komunicirajo z nami, in vam na koncu zagotovijo ustreznejše in zanimivejše vsebine;
 • Z razvojem izdelkov se ukvarjamo za izboljšanje naših izdelkov in storitev in bomo kot del tega postopka uporabili vaše povratne informacije iz raziskav in drugje; in
 • Tako kot večina podjetij tudi tu prodajamo nove izdelke in storitve, za katere menimo, da vas morda zanimajo, vedno pa vam ponujamo možnost odjave