Personvernregler

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi behandler den personlige informasjonen vi samler inn fra våre kunder og potensielle kunder når de bruker Oxon-tjenester, deltar på våre arrangementer eller lokaler, abonnerer på våre nyhetsbrev eller bruker våre nettsteder, apper, plattformer og tjenester som er underlagt dette personvernet. Merknad (våre “tjenester”).

Oxon er medansvarlig for din personlige informasjon, det vil si enheten som bestemmer “formål og midler” for behandlingen av den personlige informasjonen som behandles om deg, eller med andre ord bruken som Oxon behandler din personlige informasjon og måten det gjøres på. Oxon er en del av Canon-gruppen. Se “Definisjon av Oxon” nederst i denne personvernerklæringen for ytterligere detaljer om Oxon.

NÅR DETTE PRIVATLIVSMELDINGET GJELDER

Følgende tjenester er underlagt denne personvernerklæringen:

 • Ved hjelp av vårt innebygde Facebook-chat-program som gjør det mulig å chatte med bedriftskundene dine over en Facebook.
 • Fyll ut et skjema på en av våre apper eller nettsteder.
 • Kontakt oss ved å ringe tilbake eller online chat-funksjoner
 • Vår markedsføring av varer og tjenester tror vi kan være av interesse for deg og din virksomhet.

INFORMASJON VI SAMLER INN OG HVA VI BRUKER DET TIL

Vi samler inn personlig informasjon under følgende omstendigheter:

 • Når du har uttrykt interesse for et produkt eller en tjeneste vi tilbyr: Vi samler inn dine kontaktopplysninger. For eksempel, hvis du henvender deg til oss på nettet, deltar på boden vår på et arrangement og / eller ringer oss om en potensiell tjeneste eller et produkt, vil vi notere detaljene dine slik at vi kan følge opp forespørselen din og tilby andre produkter og tjenester som kan være av interesse for din virksomhet.
 • Når du registrerer deg for en tjeneste vi tilbyr: Du blir bedt om flere personlige opplysninger som er nødvendige for å opprette en tjenesteportalkonto og tilby deg våre tjenester. Noen av disse feltene er merket som obligatoriske. Hvis du ikke gir oss informasjon som er merket som obligatorisk, kan det hende at vi ikke kan tilby hele eller deler av tjenestene til deg.
 • Når du bruker tjenestene våre: Vi kan samle inn og behandle personlig informasjon angående din bruk av slike tjenester for å forbedre din generelle opplevelse og for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg.
 • Når vi undersøker markedet vårt og finner potensielle kjøpere: For å forsikre oss om at vi når riktig forretningsmålgruppe, kan vi fra tid til annen kjøpe markedsføringslister og andre databaser som gir kontaktinformasjon. Disse kan inneholde navn, e-postadresse og forretningsnummer. Imidlertid kjøper vi ikke markedsføringslister som inneholder dine private kontaktopplysninger utenfor arbeidslivet.
 • For å forbedre brukeropplevelsen og den generelle kvaliteten på tjenestene våre: Å kjenne dine grunnleggende personlige opplysninger lar oss tilpasse all kommunikasjon vi sender til deg. For eksempel samler vi inn din rolleinformasjon for å sikre at vi tilbyr markedsføring som er relevant for din rolle i virksomheten din.

Vi går nærmere inn på hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn under disse omstendighetene, nedenfor.

 • Å levere nettkontoer
  Dette er personlig informasjon du gir oss når du oppretter en online-konto (for eksempel tjenesteportalene våre) som personlig identifiserer deg i stedet for din bedrift, for eksempel ditt navn, posisjon i virksomheten, e-postadressen eller telefonnummeret ditt. Det er flere grunner til at vi trenger denne informasjonen:
  • For å bekrefte identiteten din og hjelpe deg med å identifisere brukere: For eksempel kan e-postadressen din fungere som brukernavnet ditt for å logge på online-kontoen din og få tilgang til Oxon Services.
  • For å sende viktige varsler: For eksempel ber vi om e-postadressen din slik at vi kan sende deg en bekreftelse på bestillingene dine eller tjenesteoppdateringene. Vi vil også sende deg kommunikasjon om kjøp eller endringer i våre vilkår og betingelser.
 • Svare på kundespørsmål
  Dine personlige opplysninger blir behandlet for å svare på spørsmål og hjelpe deg med å identifisere brukere. Kontaktinformasjonen din vil for eksempel samles inn når du sender inn et tilbakeringingsskjema eller bruker våre kundechatefunksjoner, og kan deretter brukes som en identifikator i fremtiden. Når du fyller ut et skjema på nettstedet eller appen vår, kan vi lagre relevante identitetsdata slik at vi kan spore historien til spørringen din og håndtere den mer effektivt.
 • Hendelsesledelse
  Vi samler inn informasjonen din for å registrere deg for et arrangement, et webinar eller et seminar som du har uttrykt interesse for, behandler betalingen din for arrangementet (der det er aktuelt) og gir deg relevant materiale for det arrangementet: For eksempel og avhengig av typen av hendelsen involvert, samler vi inn navnet ditt, telefonnummeret (vennligst oppgi ditt telefonnummer til bedriften), kontaktinformasjon i nødstilfeller (der det er absolutt nødvendig), diettbehov og annen informasjon som er nødvendig for at du skal få mest mulig ut av din opplevelse.
 • For å lære om aktivitetene dine
 • Browsing Behavior, Device Information and Interaction
  Noen ganger registrerer vi detaljer om dine handlinger (for eksempel gjentatte besøk på nettstedet, interaksjoner, søkeord, online innholdsproduksjon) når du får tilgang til og bruker tjenestene våre, slik at vi kan bygge et kundebilde over tid. Det inkluderer også informasjon om enhetene og metodene du bruker for å samhandle med Oxon Services og innhold, inkludert via en tjenesteportal. Vi kan kombinere atferdsinformasjon (for eksempel nettleseraktiviteten din) med dine personlige opplysninger, men vi vil ikke lagre noen personlige opplysninger relatert til felt som er blanke igjen av deg under påmeldingsprosessen. Når bruk av informasjon som personlig identifiserer deg ikke er nødvendig for å oppnå formålene beskrevet i denne delen, vil vi bare behandle atferdsinformasjon samlet.

Vi fanger inn informasjon om operativsystemet og nettleseren din når du besøker et Oxon-nettsted eller bruker tjenestene våre, inkludert informasjon som automatisk logges når du bruker tjenestene våre (for eksempel forespurt informasjon, tidsstempel, IP-adresse og, når det er aktuelt og nødvendig , forskjellige nettverksinfrastrukturer og serveridentifikatorer).

Vi behandler din atferds-, enhets- og interaksjonsinformasjon for følgende formål:

  • Å tilby, vedlikeholde, beskytte og forbedre produkter og tjenester og å utvikle nye:
   • For eksempel kan informasjon om hvordan du surfer på våre nettsteder eller søker etter produkter brukes til dataanalyse og forskning, for å levere bedre brukerreiser, gi mer relevante søkeresultater eller strukturere måten informasjonen vises i våre tjenester.
  • For å forbedre brukeropplevelsen og den generelle kvaliteten på tjenestene våre:
   • Aktiviteten din, for eksempel sidene du besøker, eller elementene du ser, lærer oss hva du synes er viktigst og mest interessant for deg på tjenestene våre, slik at vi kan skreddersy opplevelsen din rundt det som betyr mest for deg og vise personlig innhold.
   • Enhets- og plattformidentifikatorer gir oss beskjed om hvilken enhet du bruker for å få tilgang til tjenestene våre for å tilpasse og optimalisere dem til enheten din og forbedre den generelle brukeropplevelsen din (for eksempel å gi mer relevant innhold og annonsering på enheten eller nettleseren du bruker. ).
   • Når du lagrer data lokalt på enheten din, kan vi forbedre ting som ytelse på nettstedet og innlasting av innhold, selv når du ikke er frakoblet.
  • I henhold til kravene i gjeldende lovgivning, for å gi deg markedsføringskommunikasjon, for eksempel mer relevant innhold og tilbud, og siste nytt om produkter og arrangementer som vi tror vil være av interesse for deg og din virksomhet:
  • For eksempel å følge en lenke til en opplæring fra en markedsførings-e-post, eller følge Oxon på Facebook eller Twitter.
  • Å forstå hvordan og hvor du kommuniserer med Oxon betyr at vi kan gi deg mer personlig og nyttig informasjon gjennom dine foretrukne kommunikasjonskanaler.
  • For å beskytte våre andre brukere og Oxon:
   • Vi kan overvåke uvanlige eller mistenkelige aktiviteter på Oxon-tjenester, for eksempel automatisert misbruk, slik at vi kan løse det raskt og informere deg om potensielt falske aktiviteter som påvirker kontoen din.
   • Vi kan også bruke din personlige informasjon til intern revisjon for å overholde gjeldende juridiske krav.
 • Produktdetaljer, produktbruk og service og supporthistorie

Dette er informasjon om Oxon-produktene eller -løsningene dine (for eksempel tjenester / tjenester, programvare og kjøpsdato), hvordan Oxon-produkter eller -løsninger settes opp og brukes (f.eks. Brukeroppsett og preferanser, installasjon og integrering eller andre innstillinger ) og våre tjenester, samt detaljer om din kunde eller administrerte tjeneste, lisenser holdt, garanti og reparasjoner interaksjoner med Oxon. Noen ganger er denne informasjonen knyttet til virksomheten din, men andre ganger må den nødvendigvis være knyttet til deg personlig. Noen av informasjonen under denne kategorien kvalifiserer ikke som personlig informasjon, men vi vil bruke alle nødvendige garantier for å sikre personvernet av denne informasjonen. Vi behandler disse dataene for følgende formål:

  • For å gi deg mer nyttig informasjon, mer relevant innhold og tilbud, og siste nytt om våre produkter, løsninger, tjenester og arrangementer: For eksempel personlig og nyttig informasjon, for eksempel eksperttips og tips, læringsressurser, programvareoppdateringer, installasjon eller brukerveiledninger, eller detaljer om relevante opplæringskurs.
  • Å tilby, vedlikeholde, beskytte og forbedre produkter og tjenester og å utvikle nye: Å forstå hvordan kundene våre bruker produktene våre, hjelper oss med å identifisere funksjoner som vi trenger for å forbedre eller legge til fremtidige produkter.
  • For å løse eventuelle problemer du har med Oxon-produkter og -tjenester:
   • Vi krever produktinformasjonen din slik at vi kan feilsøke spørsmålene dine mer effektivt, og gi deg informasjon som er spesifikk for Oxon-produktet ditt.
   • Å forstå operativsystemet ditt (OS) lar oss feilsøke spørringen mer effektivt, for eksempel ved å gi deg informasjon om relevante drivernedlastinger.
 • For oppfyllelsesformål
  For å støtte virksomheten din og utføre kontrakten for tjenestene med deg, kan det hende vi må samle inn personopplysninger for å oppfylle bestillinger og utføre tjenester. Vi kan trenge å avtale avtaler for å gjøre det, og derfor må vi få kontaktinformasjonen til noen i din bedrift. Eksempler inkluderer:
 • når du logger en samtale for å avtale hjelp med en tjeneste;
 • når du fyller ut et skjema, sender vi deg et av produktene våre, inkludert online versjoner;
 • når vi gir deg administrerte tjenester informasjon som rapportering, bruk og bruk;
 • når vi identitetsvaliderer for å verifisere for AML / KYC;
 • når vi oppdager problemer med Oxon-programvaren eller maskinvaren som vi trenger å snakke med deg om; og
 • når du arrangerer besøk på stedet eller innsamling av utstyr.
 • Når vi må utføre tekniske operasjoner på IT-infrastrukturen din, kan det hende vi har tilgang til personlige data som din organisasjon har. Der vi bruker tredjeparter for oppfyllelsesaktivitetene våre, sørger vi for å velge pålitelige partnere som har de samme verdiene som vi gjør.
 • Avhengig av hvilken rolle du har, kan det hende at vi trenger å bruke informasjonen din for å kontakte deg angående tilgjengeligheten av online tjenester (for eksempel oppdateringer knyttet til periodisk vedlikehold) eller endringer i disse tjenestene.
 • Å sende ut undersøkelser og bruke resultatene til å forbedre våre produkter og tjenester
  Oxon sender av og til våre kunder spørreundersøkelser og tilbakemeldingsskjemaer. Der du oppgir navn og kontaktdetaljer, kan vi bruke disse til å svare på tilbakemelding, gi deg informasjon vi tror du vil være interessert i å høre gitt svarene dine og legge deg til i vår markedsføringsdatabase (du kan velge bort dette under undersøkelsen, hvis du ikke er interessert).
 • Kjøpsinformasjon
  Vi fører oversikt over varer og tjenester du kjøper gjennom Oxon Services. Disse hjelper oss å tilby, vedlikeholde, beskytte og forbedre produkter og tjenester, og å utvikle nye. Vi sender også viktige varsler, for eksempel kommunikasjon om kjøp eller endringer i våre vilkår og betingelser.
 • Betalingsinformasjon
  Vi behandler eller lagrer ikke bank- eller kreditt- / debetkortopplysningene dine som brukes når du kjøper varer og tjenester gjennom Oxon Services. Betalinger for kjøp fullføres gjennom tredjeparts betalingsplattformer som ikke deler bankopplysningene dine med Oxon.
 • Informasjonskapsler og annen teknologi
  Informasjonskapsler og lignende teknologier (f.eks. Beacons) er små informasjonstyper som brukes til å lagre tekniske og / eller personlige opplysninger, identifisere brukere av en tjeneste og aktivere visse funksjoner. For å lære mer om informasjonskapslene som brukes av tjenestene våre, og hvordan du avviser dem, kan du gå til informasjonskapsel om informasjonskapsler som gjelder for hver av tjenestene, som du kan få tilgang til på hjemmesiden til våre nettsteder eller den relevante delen av appene våre.
 • Juridiske og regulatoriske krav og andre forretningsformål
  Noen ganger trenger vi å behandle din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og regler, for eksempel når vi har en forpliktelse til å rapportere mistanke om svindel. Det kan også være andre forretningsrelaterte formål for behandling av informasjonen din, inkludert forhandlinger, inngåelse og gjennomføring av kontrakter, administrere kontoer og poster, støtte samfunnsansvar, juridiske, regulatoriske og interne undersøkelser

JURIDISK GRUNNLAG FOR BRUK AV PERSONLIG INFORMASJON

Oxon vil bare behandle din personlige informasjon der vi har et lovlig grunnlag for å gjøre det.

Det juridiske grunnlaget vil avhenge av hvilket av de ovennevnte formålene vi har samlet inn og bruker din personlige informasjon for. I nesten alle tilfeller vil det juridiske grunnlaget være ett av følgende:

 • De legitime forretningsinteressene til Oxon: der det er nødvendig for Oxon å forstå våre kunder, markedsføre våre varer, produkter og tjenester og fungere effektivt som en IT-tjenesteleverandør og produsent av fotoprodukter, løsninger og tjenester. For mer informasjon se avsnitt 1 nedenfor.
 • Utførelse av en kontrakt med virksomheten din: der du har bestilt eller bedt om produkter eller tjenester fra oss, og vi må bruke kontaktinformasjonen din for å behandle bestillingen din og levere produktene eller tjenestene.
 • Overholdelse av lov: der Oxon er underlagt en juridisk forpliktelse og trenger å bruke din personlige informasjon for å oppfylle denne forpliktelsen.
 • Samtykke: for eksempel hvor du har gitt informasjon til oss frivillig for å delta i en konkurranse. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt.
 • Våre legitime interesser
  Oxons legitime interesser inkluderer hvor det er nødvendig for Oxon å forstå kundene våre i tilstrekkelig detalj slik at vi kan opprette og publisere nye produkter og tjenester og tilby våre kunder en bedre opplevelse. For eksempel:
 • Vi utfører analyser på dette juridiske grunnlaget ettersom de er nødvendige for å gi deg en skreddersydd opplevelse og slik at vi kan forbedre, vedlikeholde og administrere våre produkter og tjenester på en måte som oppfyller dine forventninger som kunde;
 • Vi må bruke informasjonen din slik at vi bedre kan støtte organisasjonen din og vedlikeholde produktene og tjenestene du bruker;
 • Vi bruker lead- og kampanjeadministrasjonsteknologi for å hjelpe oss med å analysere hvordan kundene våre samhandler med oss og til slutt gi mer relevant og interessant innhold til deg;
 • Vi deltar i produktutvikling for å forbedre våre produkter og tjenester, og vil bruke tilbakemeldingene dine fra undersøkelser og andre steder som en del av denne prosessen; og
 • Som de fleste bedrifter, hvor det er tillatt, markedsfører vi nye produkter og tjenester som vi tror du kan være interessert i, og gir deg alltid muligheten til å avslutte abonnementet