Om oss

Wave

Vårt bolag

Vi är mycket stolta över att vi kan bidra till den globala trenden mot en effektiv och välmående morgondag och vara ett exempel på ett effektivt förvaltat och snabbt växande företag.
, Om oss

Oxon Tech

, Om oss

Om oss

Vi är ett team av ambitiösa och mycket begåvade individer som delar samma vision om framtiden för affärs- och informationsteknologi.

Ultimat mål

Vårt slutmål är att bygga en serie helt integrerad OXON-programvara för affärshantering som kommer att täcka hanteringen av alla affärsprocesser med hjälp av den mest innovativa uppsättningen verktyg och artificiell intelligens.
, Om oss
, Om oss
Vi tror att morgondagens värld handlar om effektivitet och produktivitet, skapar ofattbara lösningar som kommer att förändra hela branscher och ekonomier som vi känner till dem nu. Det handlar om att bryta gamla, stillastående affärsstandarder och bygga nya plattformar baserat på optimering, precision och effektiv resurshantering.
Vi är villiga att förbättra sättet att företag kommunicerar med sina kunder genom att göra det enklare, mer personligt och vänligare.
, Om oss