karrierer

Bli med på vårt oppdrag å bygge kundevennskap

Her i Oxon følger vi regelen folk først.
Mennesker fra alle samfunnslag er samlet her, forent av en følelse av vennskap og tilhørighet.
, karrierer
, karrierer

Der vi startet

Vi startet som fire venner forenet av den samme ideen om å endre kvaliteten på kundeservicen radikalt, samtidig som vi begynte å bygge en kultur basert primært på verdier.

Hvor vi er nå

Nå er vi i et større område, støttet av utrolige risikovillige selskap og mer enn 100 eksepsjonelle Oxon-ansatte som jobber med oss på 4 kontorer og eksternt hjemmefra.
, karrierer

Hvordan er det å jobbe hos Oxon

En rettferdig fremtid

Helt fra begynnelsen har vi forpliktet oss til å bygge en inkluderende kultur. Vi er stolte over at mennesker fra hele verden har samlet krefter for å gi Oxon et universelt perspektiv.

Imidlertid er det områder der vi bare trenger å gjøre det bedre, og vi setter pris på at det er perspektiver og opplevelser som mange av oss ikke helt forstår – ennå.

Vi ønsker at Oxon skal bringe deres sanne selv til å jobbe, uavhengig av nasjonalitet, rase, etnisitet, religion, seksuell legning, kjønnsidentitet, fysisk evne, alder eller økonomiske bakgrunn. Vi er forpliktet til å lære, vokse og utdanne oss til opplevelser utenfor våre egne, fordi vi mener at alle fortjener en rettferdig fremtid.