kariere

Pridružite se našemu poslanstvu za ustvarjanje prijateljskih odnosov s strankami

Tukaj na Oxonu upoštevamo pravilo, da najprej ljudje.
Tu so zbrani ljudje vseh družbenih slojev, ki jih združuje občutek prijateljstva in pripadnosti.
, kariere
, kariere

Kje smo začeli

Začeli smo kot štirje prijatelji, ki jih je združila ista ideja, da bi radikalno spremenili kakovost storitve za stranke, hkrati pa začeli graditi kulturo, ki temelji predvsem na vrednotah.

Kje smo zdaj

Zdaj smo na širšem območju, za katerim stojijo neverjetne družbe tveganega kapitala in več kot 100 izjemnih zaposlenih v Oxonu, ki delajo z nami v 4 pisarnah in na daljavo od doma.
, kariere

Kako je delati v Oxonu

Pravična prihodnost

Že od samega začetka se zavzemamo za gradnjo vključujoče kulture. Ponosni smo, da so ljudje z vsega sveta združili moči, da bi Oxonu dali univerzalno perspektivo.

Vendar obstajajo področja, na katerih moramo preprosto narediti boljše, in cenimo, da obstajajo perspektive in izkušnje, ki jih mnogi od nas še ne razumemo v celoti.

Želimo, da se naši Oxoni resnično javijo na delo, ne glede na narodnost, raso, narodnost, vero, spolno usmerjenost, spolno identiteto, fizične sposobnosti, starost ali ekonomsko ozadje. Zavezani smo k učenju, rasti in izobraževanju o izkušnjah zunaj svoje, saj verjamemo, da si vsi zaslužijo pravično prihodnost.